Drage oboževalke in oboževalci franšize Gran Turismo!
Naša deveta sezona je prišla h koncu 🏁
Po vrtiljaku emocij, ki so se zvrstili v zadnjih osemindvasetih tednih oziroma štiriindvajsetih dirkaških vikendih, smo pretekli vikend na dirkališču Suzuka odpeljali še zadnjo dirko.
V prilogi stopničke po posameznem serverju, ter končni vrstni red točkovanja.
Iskrene čestitke Peter Sernc za naslov prvaka v serverju PRO, Ozbej Jereb za naslov prvaka v serverju SEMI-PRO, Denis Kržišnik za naslov prvaka v serverju AMATEUR in Mitja Županek za naslov prvaka v serverju ROOKIE.
Iskrene čestitke tudi preostalim dirkačem, ki ste se udeležili naših dirk. Hvala za prikazane boje na pisti, za vse trenutke napetosti v katerih smo uživali in trpeli.
Vsi lepo vabljeni ta konec vikenda v nedeljo na dirkališče Raceland Krško, kjer bomo podelili pokale in nagrade.
Ob tem bi se zahvalili tudi vsem sponzorjem, donatorjem in vsem, ki ste na kakršen koli način pripomogli k izvedbi letošnje sezone.
Hvala vam🙏🙏🙏
Posebna zahvala LEMA racing za štiri super nagrade. Zgoraj navedeni zmagovalci so osvojili nastop na eni od gorsko hitrostnih dirk, ki se pričnejo v maju in bodo potekale vse do oktobra.
N tem mestu se zahvaljujemo še ostalim sponzorjem in donatorjem:
GSV: Garancijski servis vozil
Pleškocars by Plesko group
Glaso
Playgame.si
Raceland
AvtoDoctor
Ustil
Avtovleka Zalar
Britzzo
Lucy trgovina za male živali
in še mnogim drugim…
Hvala tudi vam gledalke in gledalci za spremljanje naših prenosov ob sobotnih in nedeljski večerih. Se priporočamo in bomo veseli, če kdaj kakšno povezavo tudi delite naprej.
Ob tem gre velika zahvala Vito Zurc, Damjan Playgame Šimenc, Danijel Vehab in Anže Horvat za poprestritev naših prenosov z vašim komentarjem, kar vse skupaj zaključi v pravo celoto.
Za konec pa malo sladko kisli občutek. To je bila naša zadnja sezona v igri Gran Turismo Sport, saj v septembru novo, jubilejno deseto sezono pričenjamo v novi igri Gran Turismo 7.
Močno verjamemo, da bodo prepotrebni popravki do jeseni že na voljo, da vam, dirkačem/icam, gledalkam/cem zopet pričaramo novo super sezono.
Hvala in se vidimo med ovinki.
Ekipa GT