Po Novembrski prvi zimski endurance dirki, kjer je ekipa SIM TEAM v zasedbi Ozbej Jereb Ozbej Jereb , Rožle Jereb Rožle Jereb in Matic Nartnik Matic Nartnik osvojila prvo mesto in vse presenetila, se je tokrat na drugi dirki ekipi SIM TEAM pridružila tudi ekipa Playgame.si v zasedbi Denis Kržišnik, Andi Šisernik Andi Šisernik, Martin Zgonc Martin Zgonc in Anže Selan Anže Selan. Pri SIM TEAM je Matica Nartnika nadomestil Leon Ivič
V Soboto v dopoldanskih urah smo že zgodaj, navkljub dežju, preizkusili svoje dirkalne Twinge in hitro ugotovili, da čeprav je pista mokra avto dovoljuje presenetljivo hitro vožnjo čez ovinke. Malo slabša lega avtomobila je bila le po ciljni ravnini, kjer je stoječa voda, kar dobro pretresala naša dirkalnika.
Po odprtem treningu smo nadaljevali z uradnim Twingo treningom in nato še enim odprtim, ki je bil predčasno prekinjen. Organizator seje odločil, da kvalifikacije prestavi iz 16h na 15h.
SIM TEAM je kvalifikacije odpeljala naravnost fantastično in s sedmim mestom v konkurenci petnajstih ekip dosegla zares impresiven rezultat. Playgame.si ekipa, pa je med kvalifikacijami izgubila 12 minut zaradi zlomljenega izpušnega kolektorja. Izboljšanih pogojev na pisti ob koncu kvalifikacij tako niso uspeli izkoristiti in so zasedli končno štirinajsto mesto.
V Nedeljo pa povsem drugi pogoji, katerih so se razveselile vse ekipe na štartu. Pista še ni bila posušena, a tisto nekaj malega vode ni močneje oviralo dirkačev. Playgame.si ekipa je vozila malo bolj previdno a zaradi napak drugih ekip počasi pridobivala mesta. SIM TEAM pa je vozila izjemno, prav tako prišla že na doseg stopničk a nato zaradi napake in trka druge ekipe pristala v pesku, kjer pa je dirkalnik ugasnil in se ni več odzival. Vseeno je dirkaču uspelo spraviti bolid v pogon in nadaljevati dirko z velikim zaostankom. Na dobri polovici dirke pa je prvič, in tudi zadnjič, prišel na pisto varnostni avto. SIM TEAM je ta varnostni avto dobro izkoristila in močno zmanjšala zaostanek, ki so ga zaradi nesreče pridelali. Ekipa Playgame.si pa je svojega dirkača na pisto poslala le krog ali dva pred varnostnim avtomobilom in s tem kar nekaj izgubila. Po umiku varnostnega avtomobila, pa po dveh krogih doleti ekipo Playgame.si še tehnična okvara. Zaradi odlomljenega vijaka na kolesu spredaj levo so izgubili 17 minut dirke in padec po lestvici iz solidnega desetega mesta na predzadnje štirinajsto. Na koncu je ekipa SIM TEAM dirko v generalnem seštevku končala kot dvanajsta, a tretja v svoji AMATER konkurenci, za kar želimo iskrene

čestitke

. Ekipa Playgame.si pa zaradi izleta s steze dirke ni zaključila v celoti a vseeno osvojila štirinajsto mesto in četrto mesto v AMATER konkurenci.

Velika zahvala vsem, ki ste nas prišli podpirat. Vsem prijateljem, znancem, ki ste pri tem pomagali našim dirkačen, da čudovit in vseeno za nas uspešen vikend.
Najlepša hvala, zahvala, našim sponzorjem. GSV garancija, Dimnikarstvo Doljak, Raceland, prpopej.me, Playgame.si in mnogim drugim.
Hvala tudi organizatorju Lema Racing Lema Racing, vsem njenim sodelavcem in mehanikom, ki cel vikend opravljajo težko delo in so pri tem res hitri, uspešni in fokusirani. Obe ekipi so to zelo dobro občutile in želimo, da veste, kako cenimo ta vaš prispevek.
Ne ostane nam nič drugega kot, da stremimo v bližnjo prihodnost po novim priložnostih, da se ponovno vidimo, srečamo, med ovinki.
Ekipa GTSS
Pisec Anže Selan in Leon Rakoš
Slike Leon Rakoš, Damjan Šimenc
Morda je slika naslednjega: 12 oseb, ljudje stojijo in avtomobil
Morda je slika naslednjega: 2 osebi in avtomobil